Nyheder
FSA Sidde Ligge Fod Protese Hånd FSA Shear Raskov.dk

VELKOMMEN TIL FSA 4D SUITE

FSA

FSA - Force Sensitive Applications

FSA 4D suiten er trykmåling, shearmåling, temperatur- og fugtmåling et hvilket som helst sted på kroppen. Alt i ét fleksibelt system, der kan sammensættes og udbygges efter opgave og økonomi.

FSA 4D er et uundværlig redskab i forbindelse med produktudvikling og testning, videnskabelige analyser og optimering af forskellige underlags komfort og støtte samt til forebyggelse af tryksår i siddende og liggende stilling.

FSA anvender avanceret piezo-teknologi  til at måle trykket  mellem krop og forskellige typer underlag. Brugen af piezo-teknologien sikrer at FSA systemerne altid måler det maksimale tryk den enkelte målecelle påvirkes af. Det er et uundværlig redskab i forbindelse med produktudvikling og testning, videnskabelige analyser og optimering af forskellige underlags komfort og støtte samt til forebyggelse af tryksår i siddende og liggende stilling.

 

FSA

FSA 4D software muliggør:
• Unik alt-i-en fil for hver enkelt klient
• Kontur og 3D display
• Relevante statistiske oplysninger
• Måling på udvalgte områder af måletæppe
• Digital billedlagring
• Måling af tryk over tid
• Visning af trykcenter
• Måling uden tilslutning til computer
• Let eksport af data til Word og Excel.

 

Ny generation måletæppe!

FSA SoftFlex tæppeserien. Slut med knitrende måletæpper. Slut med måletæpper, der ikke tåler at blive bøjet og bukket. FSA SoftFlex er blødt, lydløst, fleksibelt, formbart, holdbart og præcist.

 
FSA
   
 
FSA

 

Vidensbaserede beslutninger

Dagens standard er vidensbaserede, dokumenterede beslutninger. FSA 4D giver mulighed for at dokumentere klientens behov og definere unikke løsninger med både kvalitative og kvantitative data, kliniske noter og digitale billeder. Muligheden for effektivt at formidle dokumenterede løsninger til klienten, plejeteamet og de bevilgende myndigheder er en afgørende faktor i det daglige arbejde.

 

Organiser data

Tid er penge. FSA 4D gør det muligt at få det meste ud af tiden. Organiser al information fra en målingssession i en fil, selv hvis du anvender forskellige måletæpper som seng eller shear i tillæg til sædemåling. Denne alt-i-en fil er tilgængelig, hver gang du mødes med en klient, og giver mulighed for hurtigt at blive ajour med, hvad der tidligere er blev gjort og hvorfor, samt tilføje yderligere informationer om nuværende behov og nye tiltag.

 
FSA
     
FSA  

Vurder informationerne

Den nye FSA 4D suite er mere end blot soft- og hardware. Vores fremragende trykmålingsprotokol guider dig let gennem klientvurderingsforløbet trin for trin. FSA 4D
tilbyder en effektiv og grundig metode til vurdering af
klientens tryk- og siddestillingsproblemer og hjælper til med at definere en løsning specielt tilpasset din klient.

   
     
© Raskov & Co. · Dr. Larsens Vej 18A · DK-8370 Hadsten · E-Mail: post@raskov.dk · Tlf. +45 7027 4188 · Fax +45 7027 4136 · www.raskov.dk